Jeugd Wedstrijden

25 Mei Nationale hengeldag 2024.

 

De wekker ging al vroeg op zaterdag 25 mei 2024. Helaas was het aan het regenen. Nog best aardig ook en dacht ojee. Was erg benieuwd of er nog veel vissers zouden komen in dit weer. Het bestuur was tegen 7:15 uur op locatie. Er snel een paraplu bij gepakt en een droog plekje gemaakt tussen de auto’s. Het werd 7:30 uur en daar kwamen de eerste vissers aan. Het begon met alle volwassen vissers. Het was inmiddels al 7:45 uur en er was amper jeugd op af gekomen. Het werd 7:50 uur en daar kwam de jeugd. Het ging snel Gelukkig maar 4 afmeldingen. Er was zelfs een vader die zijn kinderen er niet uit kreeg. 

Iedereen begon tegen 8 uur te vissen. Maurits ging hard van start binnen 20 minuten had hij al 2 snoekbaarzen. Wij als bestuur dachten dit gaat goed nu al 2 vissen. Maar het een super dacht voor de jeugd en enkele volwassen vissers. Er werd goed gevangen door jong en oud. Gelukkig hield de tegen 10 uur ook eindelijk op en het werd al lekker warm maar helaas geen zon. 

Het werd 14 uur de hengel dag was op zijn einde. Op naar naar havenhoofd voor een patatje en een frikandel. De prijsuitreiking ging van start. Ieder jeugdlid kreeg een medaille. Eerst werden de volwassen geroepen de nummer 3 was: Richard met 89 cm vis, de nummer 2: Martin met 310 cm vis en de nummer 1: met 472 cm vis was: Harm Jan. 

Toen was de jeugd aan de beurt: De Nummer 3 was Tijmen met 212 cm vis, de nummer 2: was Raff Koese met 254 cm vis, De nummer 1 had 3cm meer met 257 cm vis was Valentijn de nummer 1.