e-mail : info@sportvisserijgo.nl

Vismeesters

Op Goeree-Overflakkee zijn 3 vismeesters actief. Hieronder stellen ze zich aan jullie voor.

Jurian Posthuma

Hoi, ik ben Jurian, en sinds 2018 officieel Vismeester. Daarvoor organiseerde ik al jeugdwedstrijden en andere jeugdevenementen. Misschien ben je me al eens tegengekomen! Zelf doe ik veel karpervissen, met een tentje aan het water. Ik vind het erg leuk om de vislessen te geven, omdat de kinderen altijd enthousiast zijn! Zit je zelf nog op de basisschool? Vertel je juf of meester eens over de vislessen, en misschien kom ik dan wel een dag langs voor een visles! Als je niet meer op de basisschool, maar wel beter wil leren vissen, klik dan hier voor onze andere jeugdevenementen.

Yvon van Kempe

Mijn naam is Yvon van Kempe . Sinds 2016 ben ik actief aan het vissen geslagen. Begonnen met de vaste stok en al snel kwam daar het feederen op witvis bij. Via een hengelsportzaak in een Roofvis challenge beland en zo ook aan de slag met de verschillende disciplines van het roofvissen. Vissen met doodaas en de dropshot hengel hebben dan mijn voorkeur. En ja , ik ga ook nog graag op zoek naar een mooie stek om mijn tentje op te zetten en mijn karperhengels in te leggen. Is het opzetten van de tent mij teveel? Neem ik de penhengel, schepnet, onthaakmat en een blikje mais mee en bevis de polders van Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het onderwijs en zo was de link snel gelegd om Vismeester te worden. Tijdens de vislessen kan ik volop genieten van de enthousiaste deelnemers die soms voor ’t eerst helemaal zelf een vis aan de haak slaan. Lijkt je dit ook wat? Geef je op! Hopelijk tot ziens aan de waterkant!

Peter Berrevoets

Hoi, mijn naam is Peter Berrevoets. Ik ben 23 jaar en een fanatieke sportvisser die graag de jeugd op weg helpt omdat ik zo ook begonnen ben. Het welzijn van de vis en het respecteren van de omgeving staan hierbij voorop. Zodoende organiseren wij met de jeugd commissie allerlei activiteiten. Hierbuiten geef ik nog de welbekende vislessen met veel plezier. Mede doordat zowel de leerlingen, leerkrachten en de vrijwilligers allemaal enthousiast zijn.