Verkooppunten VISpas

U kunt de VISpas 2019 na 1 januari 2019 alléén verkrijgen bij Sportvisserij Nederland en hiervoor een aanvraag formulier invullen.

Of u vult het aanvraagformulier in bij één van de onderstaande verkooppunten op Goeree-Overflakkee:

Let op!
Bij aanschaf van de gewenste visdocumenten op één van bovenstaande verkooppunten wordt € 1,00 extra aan administratiekosten berekend voor het verkooppunt.

Het bovenste deel van het formulier is uw voorlopige VISpas. Het onderste deel moet worden opgestuurd naar Sportvisserij Nederland. U kunt met uw voorlopige VISpas gewoon vissen.

Zorg wel dat u het altijd bij u heeft vanwege de strenge controles aan de waterkant! Binnen vier weken ontvangt u van Sportvisserij Nederland uw originele VISpas.

Ontvangt u deze niet binnen vier weken neem dan direct via e-mail contact op met Sportvisseij Nederland: info@sportvisserijnederland.nl, of stuur een bericht via het contactformulier op de website van Sportvisserij Nederland.

Om te mogen vissen in de wateren op Goeree-Overflakkee, dient u in het bezit te zijn van een geldige VISpas op naam van Sportvisserij Goeree-Overflakkee + een Verenigingslijst van Wateren.