Nationale Hengeldag 2022 & 15 Jarig bestaan SGO

Het is weer bijna zo ver, we mogen weer op roofvis !! 28 Mei 2022 organiseert SGO  weer de nationale hengeldag. Maar dat is niet het enige. We bestaan ook 15 jaar. Tijd voor een feestje. Een groot feest. We gaan er een bijzondere dag van maken. Zaterdag ochtend 28 mei 2022 gaan de deuren van de Victoriahal te Dirksland vanaf 7 uur in de ochtend open. Hier kunt u dan uw inschrijving activeren.

Hier krijgt u een meetlint en een pasje. Deze heeft u nodig om aan deze dag deel te nemen. Voor alle disciplines heeft u dit meetlint met pasje nodig.(maximaal 30 inschrijvingen per discipline) De wedstrijd zal starten om 8:30 uur en zal eindigen om 15:00 uur. U bent vrij om te gaan en staan mits het maar op het eiland is. In alle wateren mag worden gevist mits het maar van SGO of de federatie is. Krijgt u helaas een bekeuring als u ergens vist waar het niet mag dan bent u ook gelijk gediskwalificeerd.

Na afloop van de dag kunnen jullie weer terug komen naar de Victoriahal te Dirksland. Hier gaan de deuren om 16:30 uur open. Om 17:00 uur kan het feestje beginnen. Hier zal ook de prijs uitreiking zijn en met een hapje (heerlijke BBQ verzorgt door slagerij Zuidland )en drankje wordt er een leuke avond van gemaakt. Door de vereniging worden een aantal drankjes vergoed, maar niet alles. ( 2 drankjes op rekening van de vereniging) Wilt u meer kan dit op eigen kosten.   
Het feest zal eindigen rond 21:00 uur.

Wilt u aan deze leuke dag meedoen graag hier inschrijven. Het is voor jong en oud als je maar lid bent. Ook ouders met kleine kinderen zijn zeker welkom op deze dag.  Ook jeugd met een jeugd vispas en onder de 14 jaar kunnen zeker mee doen ook zonder ouder.

De bbq is alleen voor de mensen die ook de gehele dag aanwezig zijn. Het is niet mogelijk om alleen naar de bbq te komen.

Jullie kunnen tot 25 mei 2022 inschrijven als je met de BBQ wil meedoen. Na deze datum kun je alleen nog maar meedoen met de wedstrijd.

Voor het reglement lees hier….
Deelnamelijst per discipline…..